Presentació del llibre 'Condemnes compartides' de Núria Ortín, aquest dijous 5 d'octubre

5 d'octubre de 2023


La publicació recull el testimoni de 33 persones que van estar empresonades a Sud-amèrica. La biblioteca rebrà a la seva autora, Núria Ortín

La biblioteca municipal Mn. Joan Avinyó acull aquest dijous 5 d'octubre, a les 19:00 h. la presentació del seu llibre 'Condemnes Compartides', vides d'entrega, superació i lluita en un món hostil i invisible.

Núria Ortín, directora de la Fundació Obra Mercedària i escriptora, ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles, el recorregut professional previ a la realització del llibre 'Condemnes Compartides'. 

 

Núria Ortín, ha detallat què trobarà el lector durant la lectura del seu llibre 'Condemnes Compartides'. En aquest sentit, Ortín ha fet una reflexió sobre el contingut de la publicació.

 

El llibre 'Condemnes Compartides' gira entorn de 33 testimonis que estan empresonats a Sud-amèrica per diferents raons. Núria Ortín ha desvetllat què és el que la va inspirar a escriure'l.

 

Recordem que per poder participar en la presentació del llibre 'Condemnes Compartides', no cal fer inscripció prèvia. Per a més informació addicional us podeu adreçar a www.cubelles.cat 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles