Passejada etnobotànica i taller de cosmètica natural, el 5 de setembre

19 d'agost de 2021


Els participants podran preparar la seva pròpia crema per a la cara a base de vi negre amb d'ingredients d'origen natural

Sílvia Ysamat encarregada d'impartir l'activitat

Joan Antoni, un dels participants

El diumenge 5 de setembre es portarà a terme una nova passejada etnobotànica per descobrir els usos (medicinals, alimentaris, etc) i propietats de les plantes que ens podem trobar espontàniament en el nostre entorn més proper. Els participants acabaran amb un taller de cosmètica natural per preparar la seva pròpia crema per a la cara a base de vi negre amb ingredients d'origen natural que es podran endur a casa.

 

Les places són limitades i per participar-hi cal fer una inscripció. El punt de trobada serà Can Travé. L'entrada serà pel passatge R.M Vinadé. L'inici de l'activitat, que està adreçada a adults i infants, serà les 18:00h amb una durada de dues hores aproximadament. Es recomana portar calçat adequat, aigua, crema solar, antimosquists, gorra, llibreta i  bolígraf i dispositiu fotogràfic. Per a més informació contacteu per correu electrònic a turisme@cubelles.cat. En aquesta activitat es podran registrar imatges multimèdia amb finalitats de comunicació i informació municipal. 

 

Aspectes a tenir en compte participants activitat:

 

-S'ha d'utilitzar mascareta durant tota la visita.

-S'ha de mantenir la distància de seguretat de 2 metres amb altres participants durant el recorregut.

 

 Col·laboració amb herbodietetica Ca la Carme ( C/ Gallifa, nº 23). Tots els participants rebran un val descompte.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles