Aquest dissabte 18 de novembre visita de la booktuber "Paraula de Mixa" a la biblioteca municipal

15 de novembre de 2023


La booktuber i prescriptora literària Mixa ens recomanarà algunes de les seves lectures preferides, i explicarà el lloc que ocupa la literatura catalana a les xarxes socials.

El pròxim dissabte 18 de novembre a les 12h del migdia, té lloc a la biblioteca municipal Mn. Joan Avinyó, la xerrada "Literatura a les xarxes socials" de la mà de la booktuber i prescriptora literària catalana Anna Pardos, més coneguda a les xarxes socials com "Mixa o Paraula de Mixa". Des de 2021 l'Anna Pardos es presidenta de l'asociació de Joves Lectors Catalans.

"Ser booktuber m'ha permés coneixer gent que té els mateixos gustos que jo" així ho a comentat l'Anna Pardos, en una entrevista a Ràdio Cubelles.

 

 

La prescriptora literària catalana i booktuber  Anna Pardos, ha explicat els diferents temes que tractarà durant la xerrada "Literatura a les xarxes socials".

 

 

La booktuber Anna Pardos, ha explicat cap a qui està dirigida l'activitat d'aquest dissabte 18 de novembre a la biblioteca municipal.

 

 

La xerrada "Literatura a les xarxes socials" a càrrec de la booktuber Mixa, és una activitat totalment gratuïta, on no es necessita portar a terme inscripció prèvia. Compta amb la col·laboració de l'Espai Jove de Cubelles.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles