Ofici de Festa Major i exhibició de balls blancs de l'Agrupació per la Festa Major de Cubelles, el 15 d'agost

14 d'agost de 2021


Aquest dia es faran els concerts amb Bocamolls,tribut a Fito&Fitipaldis l’Orquestra i Internacional Maravella

El diumenge 15 d'agost, a les 10.45 h., a l’església Santa Maria de Cubelles, tindrà lloc l'entrada d’ofici i missa solemne amb l'ofrena a la Mare de Déu dels productes dels pagesos de Cubelles. Aproximadament a les 12.30 h., es farà la sortida d’ofici i, a continuació, als jardins de Can Travé, hi haurà una exhibició dels balls blancs de l’Agrupació de Balls Populars de Cubelles. La regidora de Cultura, Ester Soler, detallava els continguts en la seva estada a Ràdio Cubelles. 

A les 19.00 h., al pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel, concert–espectacle de Festa Major amb l’Orquestra Internacional Maravella. A les 20.30 h., als Jardins de Can Travé, concert tribut a Fito&Fitipaldis i, a continuació, concert del grup de versions Bocamolls. Aforament limitat. A les 22.30 h. al pati de l’escola Josep Andreu Charlie Rivel, concert L’evolució de la música, amb l’Orquestra Internacional Maravella.

 

 

Finalment, els grups locals Jazzul Power Trio i els cubellencs Lydia Ruiz i Muy Stone, oferiran un concert de poc-rock el dillluns 16 d'agost, als jardins de Casa Travé, a partir de les 20.00 h. Enguany, la regidoria de Cultura ha fet una aposta pels grups i empreses locals.

Aquest dia (16 d'agost) també hi hauran havaneres amb Port Vell, a partir de les 22.30 h., a la plaça Pere Quart.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles