Obertes les inscripcions per participar com a patge voluntari al Campament Reial a Cubelles

29 de novembre de 2023


Des del 24 de novembre fins al 5 de gener, es troben obertes les inscripcions a la pàgina web de l'Ajuntament.

Del 24 de novembre al 5 de desembre, es troben obertes les inscripcions per participar com a patge voluntari al Campament Reial a Cubelles i la cavalcada de reis d'aquest pròxim any 2024. L'Ajuntament de Cubelles ofereix un Campament Reial a la plaça de la Vila, on els infants puguin fer el lliurament de cartes als patges reials durant els dies 4 de gener (dijous) de les 10:00 h. a les 13:00 h. i de les 16:00 h. a les 19:00 h. i 5 de gener (divendres) de les 10:00 h. a les 13:00 h. i a la tarda està previst la cavalcada pel centre de la vila.


Renata Bedós, Regidora d'Ensenyament i Infància, ha comentat més detalls respecte al Campament Reial, en una entrevista a Ràdio Cubelles.

 A la pàgina web de l'Ajuntament de Cubelles (www.cubelles.cat), es troba a la vostra disposició el formulari d'inscripció per formar part del Campament Reial. En cada formulari es podran inscriure fins a 4 membres del mateix grup i sempre es farà responsable una persona major d'edat, pare, mare o tutor del menor d'edat. Les inscripcions es trobaran obertes fins a exhaurir places.

L'entrevista sencera a Renata Bedós es pot recuperar a la carta.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles