Nova jornada del joc de pistes als jardins botànics de Casa Travé, el 24 d'abril

12 d'abril de 2021


L'estrena de la gimcana ha estat molt ben valorada pels seus participants

Entrevistes balanç visites i joc de pistes als jardins de Casa Travé

 

El 24 d’abril torna als jardins de Casa Travé el joc de pistes per descobrir diferents elements característics d’aquest espai. L’activitat, que es va estrenar el passat dissabte 10 d'abril, es tornarà a repetir amb el mateix format. Hi hauran tres sessions; a les 10:30h., a les 11:00h. i a les 11:30h. Per poder participar-hi cal fer una inscripció prèvia a través d’un formulari a l’apartat d’agenda del web de l’Ajuntament (cubelles.cat). L’aforament és limitat i l’accés al recinte es realitzarà amb cita prèvia i seguint les mesures de seguretat marcades per la COVID-19.

Els participants a la gimcana hauran de resoldre fins a 15 pistes des d'un dispositiu mòbil guiats per codis QR distribuïts pel jardí botànic. Cada QR trobat portarà als participants al descobriment de diferents estàtues de la mitologia grega. En una entrevista a Ràdio Cubelles, l’Alexis Soto, dinamitzador d’activitats i creador del joc en dóna més detalls.

Per la seva banda, diferents infants que han participat del joc han valorat la seva experiència.

A banda del joc de pistes, els jardins de Casa Travé també es van obrir a la visita lliure, prèvia visita concertada. Alguns dels participants han valorat molt positivament la jornada celebrada l'11 d'abril.

 

Els jardins de Casa Travé es podran tornar a visitar el 24 d'abril en diferents sessions que tindran lloc de les 10:15h. a les 13h. Caldrà però inscriure's prèviament a través d’un formulari a l’apartat d’agenda del web de l’Ajuntament (cubelles.cat) que en els propers dies quedarà activat.

 

Quins aspectes han de tenir en compte els visitants?

  • S’ha d’utilitzar la mascareta durant tota la visita als jardins. 
  • S’ha de mantenir la distància de seguretat de 2 metres amb altres visitants durant el recorregut i evitar formar grups.
  • Es controlarà la temperatura de cada visitant a l’entrada dels jardins.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles