Mas Trader celebrarà del 2 al 4 d’agost les seves festes d’estiu

23 de juliol de 2019


La programació inclou tres dies d'activitats de tota mena, amb sopars, torneigs esportius, cursa ciclista, un tobogan d'aigua i Holi Festival de colors, entre d'altres

Entrevista a Domingo Guarch, president de Mas Trader (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Mas Trader celebrarà del 2 al 4 d’agost les seves festes d’estiu. La programació inclou tres dies d'activitats de tota mena. L’inici de les festes de Mas Trader serà el divendres, 2 d’agost amb un chupinazo d'inici i un recorregut en cotxe pel barri per anunciar les activitats. Seguirà a les 11.00 h. amb un torneig de futbol sala, tant benjamí com aleví. A les 18.00h. es faran concursos de pastissos, una gimcana, eliminatòries de dominó i petanca. I cap a les 21:00h. es farà un sopar a la fresca i una secció de disco làser show.

 

Dissabte serà el torn d’una cursa ciclista, a partir de les 10.00 h. del matí, amb categories obertes a diferents edats. A les 11.00 h. hi haurà un inflable tobogan d’aigua per seguir a les 19.00 h. amb un espectacle infantil i finals de dòmino i de petanca. A la nit, a partir de les 21.00 h. es farà una fideuà. Seguidament hi haurà rumba catalana amb Triampa i una sessió musical amb dj Carlos Navarro.

 

Les festes d’estiu de Mas Trader es tancaran el diumenge, 4 d’agost al matí amb un torneig de futbol sala amateur i un concurs de dibuix. I a  la tarda es farà el lliurament de premis dels diferents torneigs i concursos realitzats durant els tres de les festes d’estiu. La programació seguirà amb la Holi Festival de colors i una festa d’escuma, per acabar amb un sopar a la fresca.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles