Presentat el "Manual d'autoprotecció ciutadana" de l'autor cubellenc Robert Monzonis

14 de novembre de 2023


És un manual pràctic que s'adreça a tots els públics i explica diferents tècniques de protecció i seguretat que podem posar en pràctica en el nostre dia a dia. Aquest dilluns s'ha presentat al Centre Social Joan Roig i Piera amb la participació de l'inspector en cap de la Policia Local, Jordi Marín, i l'alcaldessa Rosa Fonoll.

Entrevista a Robert Monzonis, autor de Manual d'autoprotecció ciutadana. Tècniques de seguretat al carrer per tothom

 

Robert Monzonis, formador de seguretat privada, ha escrit el llibre Manual d'autoprotecció ciutadana. Tècniques de seguretat al carrer per tothom. L'autor tracta qüestions d'autoprotecció adreçades a tots els públics i explica diferents tècniques de protecció i seguretat que podem posar en pràctica en el nostre dia a dia. "És un llibre que ens permet donar uns consells bàsics i pràctics, per evitar tres tipus de delictes", així ho ha explicat Rober Monzonis en una entrevista als estudis de Ràdio Cubelles.

 

 

L'autoprotecció és el concepte principal que l'autor cubellenc Robert Monzonis desenvolupa en el seu manual.

 

 

Robert Monzonis explica diferents tècniques de prevenció que es poden posar en pràctica en situacions de possible risc.

 

 

La presentació del llibre Manual d'autoprotecció ciutadana s'ha fet aquest dilluns 13 de novembre al Centre Social Joan Roig i Piera amb la participació de l'inspector en cap de la Policia Local, Jordi Marín, i l'alcaldessa Rosa Fonoll.. Es va sortejar un esprai de defensa personal homologat i una alarma personal portàtil entre els assistents.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles