L'alumnat de 3r A de l'ESO de l'institut Les Vinyes recapta 607,51€ per a la histiocitosis

7 de juny de 2022


El passat 30 de maig, el centre va fer entrega del taló a l'entitat Or associación que servirà per investigar aquest tipus de càncer que afecta 1 de cada 200.000 infants en els seus primers anys de vida

Fernando Got, president de Or asoaciación

 

L'alumnat de 3r A de l'ESO de l'institut Les Vinyes ha recaptat 607,51€ de la venda de diferents productes per ajudar en la lluita contra la histiocitosis, a través de l'entitat Or Asociación. Es tracta d'una de les tasques incloses dins el programa del servei comunitari que ha portat a terme l'alumnat de 3r de l'ESO aquest curs.

 

L'entitat Or associación ajuda a les famílies i als nens/es que pateixen la histiocitosis, un tipus de càncer que afecta 1 de cada 200.000 infants en els seus primers anys de vida, però que també afecta als adults.

 

Per tal d'ajudar a aquesta causa, l'alumnat de 3r A del centre va posar una parada al mercat els dies 22 i 29 d'abril i va vendre diferents productes (polseres, llibres, clauers…) per ajudar en la lluita contra la histiocitosis. La recaptació es va fer arribar el passat 30 de maig a l'associació per ajudar a la investigació d'aquesta malaltia.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles