Les preinscripcions escolars ja estan tancades

15 d'abril de 2019


La llista amb la puntuació provisional es publicarà el 26 d’abril. A partir d’aquí hi haurà un període de reclamacions fins a la publicació de la llista definitiva el 14 de maig, mentre la llista d’alumnes admesos sortirà el 12 de juny

Les preinscripcions escolars ja estan tancades. La Generalitat ha publicat l’oferta inicial de places escolars. A primer d'ESO en total hi haurà 130 places, les mateixes que l'any passat. Quedaran repartides entre l'Institut Cubelles, amb 81 places ordinàries i 6 per alumnes amb necessitats educatives especials (NEE), i l'Institut Les Vinyes, amb 50 places ordinàries i 4 NEE. A causa de l’increment d’alumnes d'ESO, que ja es va notar el curs passat, el Departament d’Educació ha instal·lat aules noves en mòduls prefabricats al pati de l’Institut Cubelles. Unes aules que havien d'entrar en funcionament al setembre però es van endarrerir uns mesos i que es preveu que estiguin totalment equipades abans que comenci el curs vinent.  La regidora d’Ensenyament, Ester Pérez en declaracions a Ràdio Cubelles.

Els mòduls estan col·locats a les instal·lacions de l’institut Cubelles, però no estan encara en funcionament. Els operaris hi estan treballant per a la seva instal·lació, ha explicat la regidora.

La regidora d’Ensenyament ha valorat la necessitat de la posada en marxa dels mòduls prefabricats.

A les escoles es manté també la mateixa oferta que l'any passat amb 125 places de P3. L'escola Charlie Rivel i l'escola Vora del Mar mantenen les dues línies amb 46 places ordinàries i 4 places NEE cadascuna. I l'escola Mar i Cel continua amb una sola línia de 23 places ordinàries i 2 de NEE. L’oferta final de places escolars no es farà pública fins l’11 de juny. La regidora d’Ensenyament ha destacat l’augment de la demanda a 4t i 5è de primària.

Un cop tancades les preinscripcions escolars, la llista amb la puntuació provisional es publicarà el 26 d’abril. A partir d’aquí hi haurà un període de reclamacions fins a la publicació de la llista definitiva el 14 de maig i la llista d’alumnes admesos sortirà el 12 de juny. Del 20 al 26 de juny serà l’època per tramitar la matrícula.

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles