Les obres de la segona fase d’asfaltat del Pla de pavimentació asfàltica 2018-2019 continuen a bon ritme

24 de juliol de 2019


Altres obres que s'estan executant són les remodelacions de la plaça Anxaneta, Catalunya i Renaixença

Entrevista a Josep Maria Hugué, regidor d'Espai Públic i Medi Ambient (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Les obres d’asfaltat de la segona fase del Pla de pavimentació asfàltica 2018-2019 continuen a bon ritme. Les obres d’asfaltat del Pla de pavimentació asfàltica 2018-2019 estan dividides en tres fases. 

A principis del mes de juliol, es va posar en marxa la segona fase del Pla de pavimentació asfàltica 2018-2019. Les obres d'aquesta segona fase inclou 17.924,44 m2 de treballs d’asfaltat i van a càrrec de l'empresa Elsan Construcciones.

De moment, s'han executat els treballs del carrer Sagaró, Gavà, Lloret de Mar, Masnou, Coma-ruga, Calella, Vendrell, Plaça de Gràcia, Tarragona, Sumella, Cor l'Espiga i Segre. I resten pendents a executar els treballs de millora a la Ronda Kenedy i a l’Avinguda dels Països Catalans. En aquest cas, segons ha explicat el regidor, l’actuació està lligada a una millora prèvia de les voreres. 

 

Prèviament, es va treballar en l’execució de la primera fase d'aquest Pla de pavimentació asfàltica 2018-2019, que va anar a càrrec d’Asfaltats Anoia. En aquesta primera fase es van fer 6.584 m2 de treballs d'asfaltat en diversos carrers de Cubelles. Concretament es van enllestir els treballs d'asfalt als carrers Arc de Barà, Sitges, Passatge Garbí i Doctor Juncà.

 

El regidor d'Espai Públic i Medi Ambient, Josep Maria Hugué ha explicat en declaracions a Ràdio Cubelles quin és l'estat d'aquest Pla.

 

Quedarà encara una tercera fase del Pla de pavimentació que està pendent de pressupost tal i com ha explicat el regidor d’Espai Públic i Medi Ambient.

Segons ha explicat el regidor, l’Ajuntament ha encarregat un estudi extern que reculli l’estat de la via pública.

Pel que fa a la millora de l'accessibilitat de l'Avinguda dels Païssos Catalans, en la seva fase 2 i 3 es preveu que l'inici de les obres es portin a terme cap al mes de setembre.

D'altra banda, aquest mes de juliol també estan a punt de finalitzar els treballs de remodelació de la plaça Catalunya que executa Girod Servicies.

Una altre plaça en la que s'està actuant és la de l'Anxaneta, obres que van a càrrec de Construcciones Folch. També s’han posat en marxa els treballs de remodelació global de la plaça de la Renaixença de Cubelles que executa l’empresa Happyludic.

El tancament de la pista de Mas Trader també està a punt de finalitzar. Segons ha explicat Josep Maria Hugué, es preveu que quedi tancada i llesta per les festes d’estiu del barri. Anteriorment, es van fer les obres de recuperació de la pista de Santa Maria fent el seu tancament. Entre d'altres, també s'han finalitzat els treballs de construcció de nous nínxols al cementiri de Cubelles. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles