Les entrades als espectacles de Guillem Albà & La Marabunta i de Pepa Plana estaran disponibles a partir del 16 de juliol

14 de juliol de 2021


Els tiquets per poder gaudir d'aquestes actuacions de la 9a Mostra de Pallassos i Pallasses de Cubelles es podran adquirir a cost zero a través del portal entrapolis.com

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament ha informat que properament posarà a disposició, a través del portal entrapolis.com, les entrades per assistir a alguns dels actes de la 9a Mostra de Pallassos i Pallasses que es celebrarà a Cubelles els dies 29 i 30 de juliol dins la programació de la Festa Major Petita.

 

Les primers tiquets que es podran adquirir seran els dels espectacles La Marabunta de la Cia Guillem Alba & la Marabunta i el de Veus que no veus de la Cia. Pepa Plana que estaran disponibles, a cost zero, a partir d'aquest divendres 16 de juliol a les 13:00 h. i les 12:00 h., respectivament. L'aforament serà de 225 persones.

 

A partir de dilluns 19 de juliol també estaran disponibles, a cost zero, les entrades per als actes de la Festa Major Petita que es fan el dissabte 31 de juliol amb el concert tribut a Queen, Play The Game Tribut a Queen  i les de diumenge 1 d’agost amb la Cobla Maricel & el tenor Andreu Miret amb l'espectacle Catalunya: Terra de Cants. L'aforament serà de 225 persones.

 

El 3 d’agost es posaran a la venda les entrades per poder gaudir del teatre Bona Gent de Quim Masferrer al preu de 10,00€ (aforament de 400 persones) mentre que la resta de tiquets per poder assistir a d'altres espectacles de la Festa Major de Cubelles s'aniran activant progressivament.

 

Des de la Regidoria de Cultura s'anirà informant dels canvis o modificacions que hi puguin haver en els diferents actes anunciats, segons les mesures dictades pel PROCICAT a causa de la pandèmia per la COVID-19.  

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles