La xatonada vol oferir una jornada d’activitats en família, aquest diumenge

18 de febrer de 2019


L’Ajuntament també aprofita per donar a conèixer productes de proximitat i el patrimoni local

La xatonada popular torna aquest diumenge. A banda de donar suport al plat típic de la zona, un dels objectius de la jornada és atraure al públic familiar amb una programació d'activitats paral·leles vinculades als productes i el patrimoni local.

 

El regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra, ha insistit que més enllà del concurs de mestres xatonaires infantil, hi haurà activitats per a tota la família.

La tècnic de Turisme i Consum, Imma Laborda també ha explicat que la línia de la xatonada s’ha anat enfocant cada vegada més al públic infantil.

En aquest sentit, aquest diumenge hi haurà inflables gratuïts, un taller d’elaboració d’olivada, jornada de portes obertes i activitats a l’Exposició Permanent del pallasso Charlie Rivel o visites a la desembocadura. El regidor de Turisme, Comerç i Fires, Raül Mudarra afegeix que aquestes jornades també s’aprofiten per donar a conèixer els productes i el patrimoni locals.

Les activitats de la Xatonada Popular començaran aquest diumenge a les 11 del matí i s’ubicaran a la plaça del Centre Social.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles