Qbelles Jove, l'AFA del Vora del Mar i El Cubell de Cubelles ens apropen la seva participació al Carnaval

7 de febrer de 2024


La Rua del Carnaval arriba dissabte a Cubelles. Serà a partir de les 18.30 h. des de la Rambla Pau Casals

Ràdio Cubelles ha recollit l'opinió d'algunes de les entitats locals que participaran a la Rua del Carnaval d'aquest dissabte a Cubelles. Durant la conversa mantinguda amb l'emissora municipal expliquen quina és la participació de la seva entitat al Carnaval de Cubelles, quant i com van iniciar els preparatius de la Rua de dissabte, quants integrants sortiran a la Rua d'aquest dissabte, com van els preparatius i si tenen a punt alguna coreografia pensada per aquest dia. A banda, se'ls hi ha preguntat si han triat com a motiu de la seva disfressa una temàtica de lluïment o de protesta, com viuen el Carnaval des de dins de la Rua, des de quan hi participen, si canviarien alguna cosa del Carnaval de Cubelles i si tenen alguna proposta a fer, entre d'altres.

 

Helena Rocha de Qbelles Jove

Carolina Albarez i Sandra Castellano de l'AFA del Vora del Mar

Abel Miró del Cubell de Cubelles

 

La Rua del Carnaval tindrà lloc a les 18.30 h. a la Rambla Pau Casals. El recorregut passarà pel  passeig de Vilanova, c. de Joan de la Salle, c. de Segur, c. de Sumella, c. de la Creu, c. de Sant Antoni, plaça de Jaume Marsé, passeig de Vilanova, c. de Rocacrespa, c. Nou i arribada a la plaça del Mercat.

Més informació al web municipal (cubelles.cat). Veure enllaç.


A les 23.30 h., a la carpa de la plaça del Mercat, hi haurà el ball de Carnaval amb l’actuació dels grups de versions Top Band i Kintus.

En aquest acte hi haurà instal·lat el Punt Lila a l'entrada del Ball (671 04 07 81)

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles