La regidoria de turisme fa balanç tècnic de les visites guiades impulsades aquest any

10 de gener de 2020


Una de les novetats pel 2020 serà crear unes rutes autoguiades urbanes per donar a conèixer el patrimoni local.

Les visites al Fortí de la Mota i a la desembocadura del Foix s’han anat omplint tot l’any i permeten donar a conèixer dos espais propers amb un alt valor natural i històric. A més, ara mitjançant un pla d’ocupació, el departament ha incorporat una treballadora que recollirà informació i enquestes entre els usuaris d’aquestes activitats turístiques. Herena Coma serà l’encarregada de parlar amb els participants de les visites guiades per obtenir més dades de les experiències.

Segons Imma Laborda, tècnic de turisme i de consum de l’Ajuntament de Cubelles, les visites del fortí que s’han posat en marxa aquest 2019 han tingut una molt bona resposta i han despertat interès. Ara poder obtenir més dades de les visites servirà per anar detectant què es pot millorar en aquest espai.

En la mateixa línia les visites que es fan al Foix també tenen molta afluència de públic. Imma Laborda ha explicat que es volen impulsar a l’hivern que és quan hi ha més presència d’aus a la zona.

Una de les novetats per aquest 2020 serà la publicació d’uns recorreguts urbans pel patrimoni local que puguin fer els visitants de Cubelles pel seu compte.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles