Benestar Social manté el contacte diari amb la gent gran de la vila per detectar les seves necessitats

22 d'abril de 2020


La regidora Alexandra Corvillo ha explicat a Ràdio Cubelles que fruit del confinament s’ha accelerat l’apropament i suport als majors de 75 anys que viuen a Cubelles i que és una de les seves prioritats aquesta legislatura. Actualment, la Regidoria ha ampliat aquests contactes també al col·lectiu de persones jubilades a partir de 65 anys.

Entrevista a Alexandra Corvillo, regidora de Benestar Social

 

Inicialment, l’Ajuntament es va organitzar per atendre urgentment les necessitats més bàsiques de les persones grans que habitualment ja rebien ajuda de Benestar Social. La regidora Alexandra Corvillo ha explicat que un cop ja van resoldre les necessitats alimentàries i sanitàries, el següent pas va ser posar en marxa un suport emocional per combatre la soledat i els missatges impactants provinents dels mitjans.

Actualment, a més, aquest suport emocional s’ha posat a l’abast de les més de 700 persones de més de 75 anys empadronades a la vila. Ara des de Benestar Social s’està ampliant la franja d’edat i han començat a posar-se en contacte també amb les persones a partir de 65 anys. Així ho ha confirmat la regidora Alexandra Corvillo.

La intenció de la regidoria de Benestar Social és que, un cop superada la situació excepcional de la pandèmia, es pugui donar continuïtat al suport personalitzat de la gent gran per combatre la solitud. 

Alexandra Corvillo, regidora de Benestar Social.

Segons hauria detectat l’Ajuntament, des de la posada en marxa del servei d’atenció, la immensa part de la gent gran de Cubelles es troba en òptimes condicions físiques i emocionals.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles