La Policia Local fa balanç del pont de l'1 de maig

6 de maig de 2020


El cos policial demana que se segueixin les mesures de seguretat tal i com han establert les autoritats competents i evitar conductes incíviques que portin a rebrots del coronavirus

Daniel Guillem, inspector de la Policia Local

L’inspector en cap de la Policia Local, Daniel Guillem ha fet balanç de com han anat els últims dies. El cos policial local segueix amb la seva tasca de control i vigilància en el compliment de les mesures de seguretat establertes per evitar la propagació del coronavirus. Pel que fa a les propostes de sanció interposades del 27 d'abril al 4 de maig, la Policia Local n'ha proposat 37, però opta per seguir informant. En aquest sentit, el cos policial demana que se segueixin les mesures de seguretat tal i com han establert les autoritats competents i evitar conductes incíviques que portin a rebrots del coronavirus.

El pla de desconfinament presentat pel govern de l’estat inclou un desconfinament en quatre fases. En aquests moments ens trobem a la fase 0 del desconfinament i, tot i que està permès sortir a fer esport i passejar, existeixen certes limitacions i dubtes sobre què es pot fer i què no. En aquest enllaç trobareu quines són les mesures del desconfinament progressiu en la fase 0.

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles