El programa 'Reempresa' present durant la jornada de benvinguda d'aquest dimecres 19 d'abril

18 d'abril de 2023


L’objectiu és oferir un servei d'acompanyament i suport a emprenedors i empresaris de Cubelles

Aquest dimecres 19 d'abril, de les 9.30 h a les 13:30 tindrà lloc la jornada de benvinguda adreçada a les noves empreses de Cubelles. L'objectiu de la jornada és donar reconeixement a les empreses de nova creació a Cubelles. Aquesta jornada és una activitat englobada dins la Primera Setmana de l'Emprenedoria, que ofereix una programació plena d'actes organitzats per diferents serveis públics com ara el Servei d'empresa i emprenedoria de Cubelles (SEMCUB), el Servei d'iniciatives econòmiques (SIE), el Servei d'orientació laboral de Cubelles (SOLCUB) i el Reempresa.

 

Dins del programa jornada de benvinguda per noves empreses de Cubelles, aquest dimecres 19 d'abril, a la biblioteca de Cubelles, es portarà a terme la presentació del programa 'Reempresa'. Judit Garrido gestora de projectes d’empresa de l’Agència NODE Garraf, ha explicat de què tracta la iniciativa.

 

Garrido explica quines són les funcions del servei NODE dins la iniciativa Reempresa.

 

La gestora de projectes d’empresa de l'agència NODE Garraf, destaca els beneficis de participar en la iniciativa.

 

Fins al divendres 21 d’Abril hi hauran diferents jornades informatives i formatives de la Primera edició de la Setmana de l’Emprenedoria, amb una programació plena d’actes dedicada a les persones emprenedores i a les empreses de Cubelles. Durant aquesta setmana es realitzaran cursos de formació d'interès empresarials entre actes dirigits als autònoms. Per a més informació adicional us podeu adreçar al telèfon 932950300 o www.cubelles.cat 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles