La gent gran fa un cafè amb l'alcaldessa dins el marc de la Setmana de la Gent Gran

7 d'octubre de 2021


Les àvies i avis del municipi van apropar les seves experiències i inquietuds a l'alcaldessa, Rosa Fonoll, en una trobada celebrada dimarts 5 d'octubre, a la plaça de la Vila

Reportatge 'Cafè amb l'alcaldessa'

 

Dins la programació de la Diada de la Gent Gran de Cubelles els avis i avies del municipi van gaudir de l'activitat 'Cafè amb l'alcaldessa'. El col·lectiu de la gent gran que hi va prendre part va poder apropar les seves experiències i inquietuds a l'alcaldessa, Rosa Fonoll, en una trobada celebrada el dimarts 5 d'octubre al migdia, a la plaça de la Vila. De fet, aquest ha estat un dels diversos actes programats durant tota la setmana dedicada a la gent gran de la vila, dins de les polítiques de foment d’envelliment saludable impulsades per la regidoria de la Gent gran, encapçalada per la regidora Alexandra Corvillo.

 

Diada de la Gent Gran, el 8 d'octubre

El dia central de la Setmana de la Gent Gran tindrà lloc aquest divendres, 8 d'octubre amb la Diada de la Gent Gran de Cubelles que, per primera vegada, es farà als Jardins de Can Travé. En total, hi podran prendre part fins a 350 inscrits d’entre els quals també resultaran escollits la Padrina i el Padrí de Cubelles, un dels actes més entranyables i esperats d'aquesta tradicional Setmana.

 

L'anhelada trobada, que es concep com una gran festa de retrobament i homenatge cap a un col·lectiu que ha patit especialment els efectes de la COVID-19, començarà a les 20.00 h. i constarà de la projecció d’un documental, una poesia especialment composta per la rapsoda cubellenca Isa Calixto i l’espectacle musical Serrat, flamenc@ tributo. A banda, la gent gran podrà gaudir d’un aperitiu gastronòmic individual arran de les recomanacions de prevenció sanitària.

 

La primera de les activitats programades, a més, suposarà l'estrena en exclusiva del treball audiovisual GENT GRAN, generació de futur, encarregat pel consistori a l'agència Planetàrium comunica. Es tracta d'un reportatge força emotiu i de gran bellesa estètica sobre l'impacte de la crisi sanitària i el confinament entre la gent gran de la vila, així com la xarxa de voluntariat social teixida al seu voltant. Justament una de les persones que va posar cara a aquest moviment solidari i de suport a les àvies i avis del municipi i que apareix al documental és la poetessa Isa Calixto, qui es desdoblarà des de la pantalla per regalar als assistents un enfilall de versos concebuts expressament per a l'ocasió.         


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles