La Fira de Nadal de Cubelles omple de parades i activitats el centre de la Vila

13 de desembre de 2021


Com a novetat, enguany es van reviure les desfilades de moda que durant la dècada dels 90 s'havien fet a la vila. També hi va haver l'actuació coral de retrobada de l'Espetec, i múltiples activitats, actuacions musicals i tallers nadalencs

Notícia Balanç de la Fira de Nadal amb fragments de l'actuació de la coral l'Espetec

 

Imma Laborda, tècnica de Turisme, comerç i fires fa balanç de la Fira de Nadal

 

Cubelles va recuperar aquest cap de setmana la seva Fira de Nadal suspesa l'any passat després d’un any d’absència per la pandèmia sanitària per la COVID-19. Dissabte 11 i diumenge 12 la vila va reunir parades de tota mena amb un variat programa d’actes i activitats per a tots els públics. Amb la recuperació de la festa, el públic assistent va poder reviure les desfilades de moda que durant la dècada dels 90 havien tingut lloc al municipi. Així, dissabte a les 18.00 h., des de l’escenari de la plaça del Centre Social, es va oferir uns passis que va anar a càrrec de la botiga 'Cubelles Vintage' i la seva pròpia clientela.

 

Durant la jornada de dissabte, la Fira de Nadal va lliurar el tions als Nadons 2021. També hi va haver animació i Photocall amb personatges Disney i els infants que van poder lliurar la seva carta al Pare Noel de la Fira. A banda, es van programar visites guiades al Castell de Cubelles i una cercavila musical de nadales en clau de swing a càrrec del Grup Grup Dixieland. Paral·lelament l'entitat Cubelles Noir va celebrar el seu Nadal Negre amb la presentació dels llibres Morts, qui us ha mort? d'Iñaki Rubió i de Camí de cendres de Biel Cussó a càrrec d’una Fingal.

 

Diumenge van destacar d'altres activitats i tallers com els de fronteres invisibles surt al carrer acompanyats de músics africans a càrrec de Cubelles Acull o el taller de Cuina Solar a càrrec de Medi Natural del Litoral del Garraf o l'exhibició de ball i coreografies a càrrec de l'escola de dansa EVA FILMS. Així com l'actuació coral de retrobada de l'Espetec o la Commemoració del Dia Internacional del Migrant amb la lectura del manifest institucional i l'actuació dels Castellers del Foix. A banda, de l'exhibició de ball i coreografies a càrrec de l'escola de dansa FAME, l'actuació de Màgia Mag Kenai o el Sorteig gran panera de Nadal dels establiments participants a la campanya Cubelles Comerç a l’estand d’informació.

 

En definitiva, van ser diverses i variades les activitats que va acollir la Fira de Nadal com ara diferents exhibicions on no hi van faltar tampoc les exhibicions castelleres dels Castellers del Foix, els inflables ni els espectacles de titelles o els tallers infantils amb Kids&Us, les cercaviles musicals de nadales en clau de swing a càrrec del Grup Dixieland, l'exhibició de balls i les masterclass amb música nadalenca per interactuar amb el públic assistent a càrrec d'ILDACA LINEDANCE, entre d'altres.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles