La Festa Major continua amb més activitats

12 d'agost de 2019


Un taller infantil i el cinema a la fresca són els actes d'aquest dilluns. Els actes centrals i més habituals com sempre es repartiran entre el 14 i el 15 d’agost tot i que també hi haurà tota mena d’ofertes culturals i esportives tant els dies previs com els dies posteriors.

Aquest dilluns a partir de dos quarts de set de la tarda hi haurà un taller infantil al passeig marítim obert a tothom. També aquest dilluns a la nit, el pati de l’escola Charlie Rivel acollirà el cinema a la fresca. Aquest any amb la pel·lícula Perfectos Desconocidos dirigida per Àlex de la Iglesia.

 

En l’agenda de dimarts hi haurà dos actes, la Festa Holi, a partir de les nou del vespre a la plaça de Pere Quart, i la ballada de Sardanes amb la Cobla Sant Jordi, a partir de les 10 de la nit al passeig marítim, al costat de l’Oficina de Turisme de la platja.

 

Els dos dies potents seran com sempre el 14 i el 15. Entre dimecres i dijous es concentraran les cercaviles dels Balls Populars. També es farà el castell de focs, els balls amb orquestres i el partit del club de futbol Cubelles.

 

Aquest cap de setmana passat ja s'han celebrat totes les activitats previstes. El Motocròs, el Cubelles Rock City, el concert de gòspel o els tornejos de futbol 7, patí de vela i tennis taula han omplert d'animació el municipi.  

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles