La CUP de Cubelles reclama un canvi de model de municipi

15 de maig de 2019


El cap de llista Daniel Pèrez ha estat el candidat entrevistat a Ràdio Cubelles aquest dimarts

La CUP de Cubelles reclama un canvi de model de municipi. El cap de llista Daniel Pèrez ha estat el candidat entrevistat a Ràdio Cubelles aquest dimarts. Des d’un primer moment, la CUP vol marcar distàncies en relació la manera d’organitzar-se. En aquest sentit, el cap de llista Dani Pèrez ha explicat que representa un projecte col·lectiu i sense líders ni personalismes.

La CUP es presenta per primera vegada a les eleccions municipals i l’assemblea local s’ha format en l’últim any i mig aproximadament. A l’hora de valorar aquesta legislatura, el cap de llista de la CUP, Dani Pèrez, considera que s’ha gestionat l’Ajuntament sense aportar novetats.

En aquest sentit, des de la CUP de Cubelles apunten que toca reformar el POUM conjuntament amb l’opinió i la participació de tothom. Així s’ha expressat Dani Pèrez, cap de llista de la CUP.

 

 

D’altra banda, aquest dimecres han continuat les entrevistes dels candidats a les eleccions municipals amb Anna Martínez de Cubellencs FIC. Aquest dijous l’entrevistat serà el cap de llista de Guanyem Cubelles, en Daniel Pèrez Luque.

 

Totes les entrevistes es poden recuperar a la ràdio a la carta i també al canal de you tube de Ràdio Cubelles.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles