La Companyia Bot Project ofereix l'espectacle 'Collage', aquest divendres 9 de juny

7 de juny de 2023


La plaça del Mar acollirà dins la 11a Mostra de Pallassos i Pallasses un espectacle de trampolí per a tots els públics ple de diversió amb acrobàcies, equilibris i salts que desafien la gravetat

Entrevista a Lucas Ruiz de la companyia BotProject 

 

La Companyia Bot Project ofereix l'espectacle 'Collage' aquest divendres 9 de juny. Oferiran dues actuacions, a les 10:30 h. i a les 19.00 h., a la pl. del Mar. Acrobàcies, equilibris, salts que desafien la gravetat, manipulació d'objectes i altes dosis d'enginy i d'humor són els elements d'aquest espectacle "Collage". Un espectacle de trampolí per a tots els públics ple de diversió presentat per la companyia catalana BotProject.

 

Collage

Dos homes suspesos a l'aire es disposen a tirar-se a la piscina amb la seriositat i la rigidesa que assenyala el guió. En un primer moment, tot surt com estava previst. Però ben aviat, unes ànsies de rebel·lió s’apodera dels protagonistes d'aquesta història. Entre bot i bot, el duet d'artistes imposa les seves normes, creant situacions còmiques i esbojarrades amb l'objectiu d'engendrar el seu propi espectacle. Totes aquestes peripècies passen en un estat d'ingravidesa més a prop del cel que de la terra.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles