La 9a Mostra de Pallassos i Pallasses de Cubelles retrà homenatge a Paulina Andreu Rivel Schumann, filla adoptiva de Cubelles

12 de juliol de 2021


Vuit companyies de circ aproparan els seus espectacles de proximitat durant els dos dies de la programació que tindrà enguany l'esdeveniment

Cubelles celebrarà la 9a Mostra de Pallassos i Pallasses els dies 29 i 30 de juliol. L'esdeveniment es repartirà en diversos espais municipals com ara els jardins de Can Travé; les places de la Vila, Mercat i Jaume Marsé o el carrer Major. Inclourà vuit espectacles i un homenatge pel centenari de Paulina Andreu Rivel Schumann, filla adoptiva de Cubelles i gran dama del circ europeu del segle XX qui va morir la tardor passada i hauria fet cent anys el febrer d’aquest 2021.

També es podran veure espectacles de renom a Catalunya com La Marabunta del vilanoví Guillem Albà o Veus que no veus de Pepa Plana. I, a banda, tindran cabuda propostes de les companyies La Bella Tour, La Intrèpida, Circ Vermut, Cap i Cua, Teatre Mòbil i Marcel Gros o Pessic de Circ.

 

La regidora de Cultura, Ester Soler ha destacat la rellevància que tindrà, enguany, l'esdeveniment amb un homenatge a Paulina Andreu Rivel Schumann pel seu centenari i perquè creix en dos dies encarant l'any que ve el seu decenni.

Soler no ha volgut desvetllar les sorpreses de l'homenatge a la Paulina, però ha volgut agraïr la implicació de Jordi Jané, crític i docent de circ; i a Pep Callau, pallasso cubellenc, en la seva organització.

 

Programació 9a Mostra de Pallassos i Pallasses de Cubelles

125 ANYS DE CHARLIE RIVEL I 100 ANYS PAULINA SCHUMANN

 

Dijous, 29 de juliol

  • De les 18.00 h. a les 21.00 h., als jardins de Can Travé, Espai 3, tallers infantils Apicirc, una zona interactiva per a nens i nenes de 0 a 3 anys, de la Cia. Pessic de Circ. Clica enllaç per veure com són els tallers
  • A les 19.00 h., al carrer St. Antoni, Espai 2, Remember Show de la companyia Teatre Mòbil i Marcel Gros. Clica l'enllaça per veure l'espectacle.
  • A les 22.00 h., als jardins de Can Travé, Espai 1, Homenatge a Paulina Schumann, filla adoptiva de Cubelles, amb motiu del seu centenari (17.2.1921-9.10.2020).
  • A les 22.30 h., als jardins de Can Travé, Espai 1, espectacle La Marabunta de la companyia Guillem Albà & La Marabunta. Clica l'enllaç per veure l'espectacle.

Divendres, 30 de juliol

 

Segueix la 9a Mostra de Pallassos i Pallasses de Cubelles a través d'entrevistes als seus protagonistes, des dels programes especials 'Circ d'Estiu' de Ràdio Cubelles. Els diferents espais dedicats a la Mostra es podran escoltar de dimarts a divendres a les 11:00 h i a les 23:00h. dins la segona part del magazín 'Cubelles a les 10' de Ràdio Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles