L'Institut Cubelles té en marxa el procés de matriculació de l'educació secundària obligatòria

15 de juny de 2021


La directora de l'institut Cubelles, Sònia Ruiz, ha destacat la tendència de pujada en la inscripció a l'ESO per al curs 2021-2022

Entrevista a Sònia Ruiz, directora de l'institut Cubelles

 

Aquest dilluns 14 de juny ha començat la matriculació a les escoles d'infantil, primària i secundària obligatòria (ESO) per al curs 2021-2022. Les sol·licituds es podran presentar fins al 18 de juny. En una entrevista a Ràdio Cubelles, la directora de l'institut Cubelles, Sònia Ruiz, ha parlat del procés de matriculació.

 

La matrícula s'haurà de formalitzar de manera telemàtica, però si algú té algun problema es pot adreçar al centre a través dels seus diferents canals de contacte i rebrà el suport necessari en tot el procediment.

 

Pel que fa a les dades estretes de la preinscripció de què disposa el centre, la directora de l'institut Cubelles ha destacat que "en quan a la matrícula la tendència dels darrers anys és de pujada a primer de l'ESO, igual que va passar el curs passat". Aquest any, el centre ofertava quatre grups a primer de l'ESO i hi ha hagut suficient matrícula per atendre les sol·licituds rebudes".

 

En total, "Cubelles tindrà 6 grups de l'ESO i això farà que el centre estigui més ple el proper curs. Les promocions anteriors eren de tres grups amb 90 alumnes i ara són de quatre grups amb 120 alumnes a cada nivell", ha apuntat Ruiz. En aquest sentit, Sònia Ruíz ha parlat de la necessitat de disposar del nou edifici de l'institut Les Vinyes.


D'altra banda, aquest dies també s'ha portat a terme la preinscripció del batxillerat. En aquest sentit, segons ha explicat Ruiz, "l'institut Cubelles mantindrà els tres grups de primer de batxillerat que hi han hagut els darrers cursos".


Pel que fa al procés de matriculació de segon, tercer i quart curs d’Educació secundària obligatòria tindrà lloc del 28 de juny al 2 de juliol, ambdós inclosos.

 

Al llarg de la conversa mantinguda a Ràdio Cubelles, la directora de l'institut Cubelles fa balanç del tancament d'aquest curs escolar que ha estat marcat novament per la COVID-19 i anuncia com seran les festes de final de curs que es portaran a terme amb mesures de seguretat.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles