L'exposició "Stop accidents" s'instal·la a la biblioteca municipal fins al pròxim 18 de novembre

10 de novembre de 2023


Una exposició fotogràfica que recull les principals infraccions de trànsit que es cometen a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Des del 6 fins al pròxim 18 de novembre, té lloc a la biblioteca municipal mossèn Joan Avinyó, l'exposició "Stop Accidents", una exposició fotografia que recull les principals infraccions de trànsit que es cometen a l'àrea metropolitana de Barcelona. La mostra organitzada per l'associació Stop Accidentes, es troba a càrrec de Carlos Amoretti, representant, col·laborador i soci de l'entitat Stop Accidentes, qui comenta l'objectiu principal de la iniciativa, instal·lada aquestes pròximes setmanes a la biblioteca municipal de Cubelles.

 

 

"Tothom pot ser víctima o causant d'un accident de trànsit" així ho explica Carlos Amoretti, representant de l'entitat Stop Accidentes.

 

 

Carlos Amoretti, representant, soci i col·laborador de l'entitat, posa a disposició els diferents serveis que ofereix l'entitat Stop Accidentes.

 


L'associació Stop Accidentes convida a la reflexió personal sobre el risc de les diferents actituds que poden provocar conseqüències irreversibles. En cas de necessitar o estar interessats en algun dels diferents serveis que ofereix l'entitat Stop Accidentes, teniu informació addicional adreçant-vos a la seva pàgina web stopaccidentes.org.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles