L'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, protagonista d'Origen Garraf

29 de març de 2019


A partir d'aquest dissabte, Canal Blau emetrà el nou espai de televisió, de la mà de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf

A partir d'aquest dissabte 30 de març, Canal Blau emetrà el nou espai de televisió Origen Garraf, de la mà de l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf.  Al primer capítol d'aquest programa un dels continguts serà donar a conèixer l’Exposició Permanent del pallasso Charlie Rivel, ubicada al Castell de Cubelles. El programa s'emetrà dissabte, en els següents horaris: 15:30 h i 23:30 h; i també diumenge a les 12:30h. i a les 19:30 h. 

 

El nou programa Origen Garraf  pretén una visió diversa de les singularitats de l'economia de la comarca, des del punt de vista dels productes característics, la gastronomia, el patrimoni cultural, els equipaments, les institucions, les empreses i els municipis. Amb emissió setmanal, l'espai s'emetrà en un total de quinze capítols, entre els mesos de març i juliol de 2019. Cada capítol tindrà una durada de 30 minuts.

 

La ideació del programa té a veure amb exposar les singularitats i els actius dels sis municipis de la comarca, com també mostrar les particularitats del comerç, la indústria, la gastronomia i el patrimoni cultural de la comarca del Garraf. Ho explicaran els actors de cadascun dels paisatges, perquè s’ha plantejat un espai molt polifònic i divers, amb veus conegudes i cares per conèixer. En els diferents apartats es podran veure entrevistes, dades estadístiques, reportatges d’empreses, restaurants, museus i també una secció dedicada als productes de la terra i el mar.
 
Origen Garraf també vol posar l’accent en el campus universitari de la UPC i fer divulgació de l’oferta acadèmica i dels diferents grups de recerca que treballen al Garraf. El programa Origen Garraf rep el suport de la Diputació de Barcelona i també preveu la participació d’empreses patrocinadores.
 
Des de NODE Garraf s'informa que Origen Garraf, es podrà veure per Canal Blau, però que també quedarà a disposició dels internautes. 

 

 

 

 

Atentament,


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles