L’Exposició Permanent Charlie Rivel engega una exposició fotogràfica virtual dedicada al pallasso i a la seva filla, Paulina Schumann

19 de maig de 2020


La mostra crida a compartir fotografies de les visites a les xarxes socials amb l’etiqueta #30ExpoRivel i #DIM2020 per poder completar una mostra en línia dels 30 anys d’història de l’equipament

Entrevista Mònica Fuster, responsable de l'Exposició

 

En el marc del Dia Internacional dels Museus que es commemora cada 18 de maig, l’Exposició Permanent d’en Charlie Rivel ha engegat una exposició fotogràfica virtual dedicada al pallasso universal i a la seva filla, Paulina Schumann. De fet, aquesta activitat pretén ser el punt de partida de la commemoració del 30è aniversari de la mostra del pallasso. En aquest sentit, des de l’Exposició es fa una crida a totes les persones que disposin de fotografies de la seva visita a l’espai i les anima a compartir-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #30ExpoRivel i #DIM2020 per poder fer una mostra virtual dels 30 anys d’història de l'equipament. Mònica Fuster, responsable de l'Exposició ho ha explicat d’aquesta manera per Ràdio Cubelles.

També des del blog de l’Exposició Permanent es pot visitar virtualment tant els espais principals de la mostra cubellenca com accedir mitjançant una galeria d’enllaços a d’altres pàgines i contingut sobre la vida i la trajectòria artística d’en Charlie Rivel i la seva nissaga d’artistes. Una d’aquestes propostes és el documental ‘Charlie Rivel i Cubelles’, recentment estrenat al canal de Youtube de l’Ajuntament de Cubelles i que encara està disponible per al seu visionat. En ell, persones que van relacionar-se estretament amb en Josep Andreu Lasserre, la persona que hi havia al darrera del pallasso, parlen de la seva personalitat, les seves aficions i la seva estima pel poble que el va veure néixer un 23 d’abril de 1896 per casualitat.

Entre d’altres, també es poden recuperar els espais radiofònics produïts a Ràdio Cubelles “Coneguem a Charlie Rivel” i “Coneguem a Paulina Schumann”.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles