L'Espai Jove ofereix un curs sobre higiene sanitària en el sector del Tatuatge, Piercing i Micropigmentació

16 de gener de 2020


Encara hi han places disponibles per aquesta formació programada pels dies 4 i 5 de febrer. La inscripció al curs es tancarà el 20 de gener.

Txell Sastre, dinamitzadora juvenil de l'Espai Jove (cliqueu sobre l'enllaç)

 

El programa formatiu "Format C", que organitza l'Espai Jove amb el suport del SOLC de l'Ajuntament, segueix aquest mes de febrer. En aquesta ocasió s'ha programat un curs d'higiene sanitària (homologació europea) dirigit a les persones interessades del sector del Tatuatge, Piercing i Micropigmentació. Està previst que aquest curs s'imparteixi els dies 4 i 5 de febrer, de les 10 a les 14h i de 16 a 20h, a l'Espai Jove.  

El preu per aquesta activitat és per a + 25 anys de 250€. Mentre que el preu jove és de 150€. De moment, s’hi han inscrit 5 persones; i per tal d’oferir-lo cal omplir la desena d’inscripcions previstes, que s’han de formalitzar a l’Espai Jove. 

 

El programa formatiu es tancarà amb un curs de monitor d’activitats en el temps de lleure que està programat pels dies 3, 7, 13, 14, 20, 21, 27 i 28 de març. De moment, l'Espai Jove de Cubelles ha fet un bon balanç dels continguts del projecte de formació per a l'ocupació "Format C". Cal recordar que la programació va iniciar-se al novembre amb el pac de lleure que contenia un curs de primers auxilis o d’altres com ara de vetllador d’infants a NEE, de monitor de menjador amb manipulador d’aliments o de transport escolar. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles