Les escoles Charlie Rivel i Mar i Cel organitzen una nova jornada de donació de sang

7 de febrer de 2020


L'activitat tindrà lloc el 19 de febrer a l'escola Charlie Rivel sota els lemes 'La sang no es fabrica, vine a l’escola i participa” i "Donar sang per donar vides"

Entrevista Glòria Carretero, directora de l'escola Charlie Rivel (cliqueu sobre l'enllaç)

 

L’escola Charlie Rivel acollirà el proper dimarts, 19 de febrer la segona Marató de Sang. El centre agafa així el relleu d’aquesta campanya de donació de sang que va néixer l’any passat, i que aleshores es va celebrar a l’escola Mar i Cel. L’objectiu és que aquest projecte vagi creixent i que la resta de centres educatius s’hi vagin sumant.

 

Les dues escoles ja disposen dels nous lemes d’aquesta campanya, sorgits d’un concurs intern organitzat des del mateix centre. "La sang no es fabrica, vine a l’escola i participa” ha estat el lema guanyador a l’escola Charlie Rivel. Mentre que "Donar sang per donar vides" és el guanyador de l’escola Mar i Cel.  

 

Per tal de promocionar la jornada solidària de sang, l’alumnat de sisè de les dues escoles visitarà -durant els dies previs a la jornada- els diferents centres educatius de la vila. També, el divendres, 14 de febrer posaran un punt informatiu al mercat. L'objectiu és intentar superar la xifra de les 84 donacions de sang recollides en la primera campanya de sang celebrada l’any passat a l’escola Mar i Cel.

 

La jornada de donació de sang del 19 de febrer -que tindrà lloc de les 15:30h a les 20:00h- es completarà amb diferents tallers i activitats lúdiques per als infants. Els donants de sang rebran aquest dia un obsequi realitzat pels infants de cicle mitjà.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles