Jornada de "Restauració de l'hàbitat de roureda litoral", aquest diumenge 21 de gener

18 de gener de 2024


La iniciativa és impulsada per l'associació ARBA Litoral, en col·laboració amb l'ACA (Agència Catalana de l'Aigua)

Aquest pròxim diumenge 21 de gener a les 9:00 h. del matí, hi ha organitzada per part de l'associació ARBA Litorial, en col·laboració amb l'ACA (Agència Catalana de l'Aigua), una plantada de roure al riu Foix amb l'objectiu de connectar els hàbitats de muntanya i marins, dins del projecte de custòdia fluvial "El Corredor Ecològic del Foix", que l'entitat gestiona en conveni amb l'Agència Catalana de l'Aigua en 38 hectàrees de domini fluvial.

En una entrevista a Ràdio Cubelles, el portaveu i president de l'Associació Arba Litoral, l'Oriol Millán, ha comentat més detalls respecte de la iniciativa "Restauració de l'hàbitat de roureda litoral".

 

L'objectiu de la iniciativa és connectar els hàbitats de muntanya amb els marins, dins del projecte de custòdia fluvial "El corredor ecològic del Foix", que l'entitat gestiona en conveni amb l'Agència catalana de l'Aigua, en 38 hectàrees de domini fluvial. El portaveu i president de l'entitat Arba Litoral, Oriol Millán, ha detallat quines són les espècies d'arbres que es plantaran durant la jornada de "Restauració de l'hàbitat de roureda litoral". 

 

Durant el mes de gener el Bosc caducifoli de les Bassetes ofereix els seus colors de tardor. "Aquesta és una estampa única que a la Comarca del Garraf només es pot observar en poquíssims racons, i Cubelles en posseeix un d'ells". Així ho ha explicat l'Oriol Millán, president i portaveu de l'entitat Arba Litoral Cubelles.

 

El punt de trobada per participar en la jornada de restauració de l'hàbitat de la roureda litoral tindrà lloc al pont sota la carretera de Mas Trader. Per a més informació us podeu adreçar a la pàgina web de l'Ajuntament de Cubelles www.cubelles.cat

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles