L'entitat Arba Litoral ofereix una gran varietat de rutes de diferents nivells per la comarca

15 de desembre de 2023


L'associació per la recuperació del bosc autòcton ha organitzat durant tot el mes de desembre diferents rutes pel Bosc caducifoli de Les Bassetes

L'entitat Arba Litoral Cubelles té a punt les diferents rutes per donar a conèixer el patrimoni natural del curs baix del riu Foix. Durant el mes de desembre el Bosc caducifoli de Les Bassetes ofereix els seus colors de tardor. Aquesta és una estampa única que a la Comarca del Garraf només es pot observar en poquíssims racons, i Cubelles en posseeix un d'ells.


Oriol Millán, portaveu i president de l'entitat Arba Litoral ha explicat detalls de la jornada tècnica  d'aquest dissabte 16 de desembre organitzada per Arba Litoral juntament amb la Xarxa de Conservació de la Natura de Catalunya, i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

 

Aquest pròxim diumenge 17 de desembre, Arba Litoral, organitza, a partir de les 9:00 h. una jornada de voluntariat i control d'espècies exòtiques invasores de la zona de Les Bassetes. Oriol Millán, president de l'entitat Arba Litoral ha explicat més detalls.

 

Arba Litoral ofereix tallers d'interpretació ambiental i d'especialització en flora i fauna de la zona. Els tallers es troben disponibles tant per particulars, grups i escoles.


Per inscriure's a les diferents rutes guiades i tallers d'educació ambiental que ofereix l'entitat Arba Litoral, cal escriure a arbasistemalitoral@gmail.com i concertar una sortida.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles