Aquest dissabte 25 de novembre, xerrada "Flora Urbana" organitzada per l'associació ARBA

22 de novembre de 2023


L'activitat s'acull dins de la programació de la 8a Setmana de Consum Responsable a Cubelles

Cubelles torna a promoure el consum responsable en el marc de la vuitena edició de la Setmana del Consum Responsable, que té lloc fins al pròxim 1 de desembre.

 

Dins de la programació d'activitats es troba organitzada el pròxim dissabte 25 de novembre, la xerrada 'Flora Urbana, l'arma d'extinció massiva definitiva, o l'eina per salvar la Terra', de la mà de l'associació ARBA LITORAL, que tindrà lloc a les 11:00 h. a la biblioteca municipal Mn. Joan Avinyó.

 

Oriol Millán, president d'ARBA Litoral Cubelles ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles què tracta l'entitat i quins són els seus objectius principals.

 

Oriol Millán, ha comentat també quines són les diferents activitats programades pels pròxims mesos.

 

 

 

Oriol Millán president de l'associació ARBA LITORAL, ha donat més detalls respecte a la xerrada "Flora Urbana" i ha apuntat la importància d'assistir aquest tipus d'activitat entorn el medi natural.

 

Per a més informació us podeu adreçar al web municipal www.cubelles.cat, on podreu trobar la programació en detall de les diferents activitats i actes que es troben dins del marc de la 8a Setmana del Consum Responsable a Cubelles.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles