L’Anella Oberta ha celebrat la seva última diada sardanista

3 de desembre de 2018


La junta de l’agrupació no ha trobat relleu i ha iniciat els tràmits per la dissolució de l’entitat

L'entrevista a Paquita Sol i Josep Aldaz de l'Anella Oberta (cliqueu sobre l'enllaç)

L’entitat sardanista  Anella Oberta ha anunciat la seva dissolució. Paquita Sol, l'encara actual presidenta de l’entitat sardanista Anella Oberta, ànima, impulsora i fundadora d'aquesta entitat ha aprofitat la celebració de la 15ena Diada de l'Agrupació Sardanista Anella Oberta celebrada diumenge per anunciar la dissolució de l’entitat. Aquest ha estat el darrer acte i de comiat de l’Anella Oberta, després de 5 anys d’existència.

 

L'associació sardanista Anella Oberta és l'única que fins ara oferia periòdicament ballades de sardanes al carrer amb una programació estable organitzada amb el suport de l’Ajuntament de Cubelles. Els integrants de la junta al·leguen que no han trobat relleu per continuar l'activitat que han fet fins ara. En declaracions a Ràdio Cubelles, Paquita Sol agraïa la col·laboració rebuda  sempre per part de l’Ajuntament i anunciava d’aquesta manera el comiat d’aquesta entitat sardanista a Cubelles.

De cara a l’any vinent, l’únic acte programat és al mes d’abril amb la participació de la cobla Mediterrània que oferirà una ballada al matí i un concert de cobla a la tarda. També en aquesta jornada sardanista, l’alumnat de 4rt de les tres escoles de Cubelles faran la cloenda del projecte d’aprenentatge de la sardana i la cobla a l’escola. Tot i la dissolució de l'entitat, l'encara actual presidenta de l'Anella Oberta, Paquita Sol ha ofert la seva predisposició a seguir col·laborant en actes com el del mes d'abril.

El comiat de l'entitat sardanísta arriba tot just quan ha celebrat el seu 5è aniversari, que va coincidir amb la celebració de la15ena Diada Sardanista Anella Oberta celebrada diumenge. Ja fa uns mesos que l’entitat sardanista s’havia plantejat de deixar-ho i estava cercant un relleu que no s’ha trobat.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles