L’alumnat de 4t de les tres escoles participen aquest diumenge del Sarda Cubelles

7 d'abril de 2019


L'activitat sardanista es portarà a terme, a partir de les 11.30h, des de la plaça de la sardana en el marc de la diada de comiat de l’entitat sardanista Anella Oberta

Entrevista a Xavi Jorba, mestre de música del Mar i Cel (cliqueu sobre l'enllaç)

L’alumnat de 4t de les tres escoles de Cubelles participarà aquest diumenge de l’activitat Sarda Cubelles. Serà a partir de les 11.30h. del matí, des de la plaça de la Sardana, en el marc de la ballada de la diada de comiat de l’entitat sardanista Anella Oberta. D'aquesta manera, l'entitat oficialitzarà la seva dissolució, després de 15 anys d'activitat a la vila.

 

La cobla Mediterrània serà l'encarregada d'amenitzar la jornada sardanista. Hi haurà la participació d'escolars de 4t de primària de les tres escoles de la vila (Josep Andreu Charlie Rivel, Vora del Mar i Mar i Cel) que hi prendran part a través de l’activitat “Sarda Cubelles”. Faran un galop i el ball “Sardanistes de Calafell” una composició del mestre de música, Xavi Jorba de l’escola Mar i Cel.

 

La regidoria d’Educació repartirà aquest diumenge als infants de 4t, que participen del projecte "Sarda Cubelles", uns mocadors amb un logotip dissenyat per infants de l’escola Mar i Cel, a través d'una activitat extraescolar impartida al centre.  Al disseny del mocador hi apareix la torre de l’església de Cubelles com a símbol del municipi, així com una espardenya, com a símbol idenfiticatiu del ball popular.

 

Durant la jornada sardanista es tocaran les 8 sardanes dedicades a Cubelles. Entre les quals hi hauria 1r Aplec del Foix; De l’Anella Oberta a Cubelles; Les aus del Foix; Al teu record, Santi; L’Aplec de Cubelles; Cubelles, tot un món; Dansa Viva; i Mar, música i amics.

 

També, l’entitat ha organitzat un dinar de germanor al migdia. La diada de comiat de l'Anella Oberta seguirà a la tarda, a partir de les 18 h. amb un concert a l’Església Santa Maria de Cubelles on tindrà lloc la presentació del CD “Aventures” de Lluís Alcalà.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles