L'Aliança enceta el 2018 amb l'esperança de la renaixença

2 de gener de 2018


L'entitat centenària celebrarà el 20 de gener l'inici de les obres de reforma del teatre que porta uns 15 anys tancat.

Imatge: Facebook de l'Aliança de Cubelles

 

L’Aliança entra en l’any de la seva renaixença. El proper 20 de gener a l'una del migdia a la plaça de la Font, l’entitat celebrarà l’inici de les obres de reforma amb un acte a la plaça de la Font. D’aquesta manera, l’associació centenària des del 2014 espera poder aconseguir reobrir les portes del local, que fa uns quinze anys que està tancat.

 

Les obres que ja s’estan fent des de fa setmanes a l’interior de l’edifici serviran per tornar a obrir el teatre ben aviat. Les últimes previsions anunciades per la junta actual de l'entitat és que es pugui inaugurar la reobertura l'estiu que ve dins de la programació de Festa Major. Per tal de donar més informació als socis i a tothom qui estigui interessat en el projecte, l'Aliança ha anunciat un acte el diumenge dia 20 de gener a la plaça de la Font a l’una del migdia que servirà per celebrar aquest inici de els obres. Un dels convidats serà el vicepresident de la Diputació de Barcelona, en Marc Castells, ja que és un dels organismes que ha subvencionat les obres de reforma. També s'espera la presència de membres de l'Ajuntament, que s'ha compromés a llogar el teatre com un equipament cultural públic durant almenys 18 anys.

 

El juliol passat, l'Aliança ja va fer una presentació pública del projecte de reforma de l'edifici i fa poques setmanes també va tancar el termini per presentar ofertes per portar el café-bar del primer pis.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles