L’Ajuntament tindria un projecte per construir trenta habitatges socials

15 de gener de 2020


Segons ha anunciat la regidora Alexandra Corvillo a la televisió comarcal, el govern vol tancar la legislatura amb un projecte concret d’habitatge social.

En declaracions al programa Sessió Plenària del Canal Blau, la regidora de benestar social i patrimoni, Alexandra Corvillo, ha parlat de la possibilitat que tiri endavant un projecte de construcció d’habitatge social. A més, la regidora Corvillo també confia que hi hagi més compromís polític del govern espanyol i del govern català per incrementar l’habitatge social als municipis. En aquesta línia, la regidora Alexandra Corvillo apunta a la poca capacitat de pressió que tenen actualment els ajuntaments cap als propietaris de pisos buits, els anomenats grans tenidors.

 

En el Pla d’actuació Municipal, el govern s’ha compromès aquesta legislatura a treballar per crear una borsa d’habitatge social i mediar amb les entitats bancàries per posar a disposició de lloguer assequible els immobles buits. També apunta promoure incentius i bonificacions fiscals als propietaris que cedeixin el seu habitatge vuit per a ús de lloguer social.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles