L’Ajuntament ha començat a repartir les targetes moneder de les beques menjador

26 de març de 2020


El lliurament s’està fent a domicili i per ara s'han distribuït 174 de les 239 targetes que corresponen a Cubelles. Les 65 següents s'acabaran de distribuir aquest dijous.

Aquest dimecres, els serveis socials de l’Ajuntament han començat a repartir les targetes moneder de les beques menjador. En un primer moment s’han distribuint 174 targetes moneder i aquest dijous es preveu acabar de lliurar les 65 que faltaven. Les targetes han arribat aquesta setmana al Consell Comarcal i l’Ajuntament les ha pogut començar a repartir aquest dimecres.

La regidora de Serveis Social, Alexandra Corvillo, ha explicat com es fa el lliurement.

Les targetes de prepagament estan carregades amb 40€, el que correspon a "4€/dia i infant per als beneficiaris d'ajuts individuals de menjador, corresponens a un àpat per cada dia lectiu que romanguin tancats els centres educatius". En cas que les mesures de tancament de les escoles i centres oberts es perllonguessin més enllà del període inicial de 15 dies, com ja s'ha apuntat des del govern d'Espanya, hi haurà la possibilitat de recarregar-les. Les targetes es poden utilitzar en qualsevol establiment d'alimentació que disposi de pagament amb targeta, sense necessitat d'activar-les prèviament.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles