L’Ajuntament aprova una declaració i un pla de mesures contra el frau i la corrupció per poder optar a fons europeus

17 de gener de 2024


En el ple d’aquest dimarts, també s’han aprovat per unanimitat el Compte General del 2022, la declaració de la roureda de les Bassetes com arbreda d’interès local, l’actualització de les tarifes dels taxis i la rebaixa de l’abonament de la zona blava per a residents.

PLE MUNICIPAL 16/01/2024

 

En el ple d'aquest dimarts, el govern local ha proposat dos punts relacionats amb la lluita contra el frau i la corrupció vinculats també a la possibilitat de rebre fons europeus. Tal com ha explicat Pau Rodríguez, regidor d’Integració Europea i Fons europeus, l'Ajuntament fa un pas més en la seva adaptació en el control i detecció del frau i la corrupció gràcies a un pla de mesures i a la declaració institucional.

 

 

També a proposta del govern local, la roureda centenària de les Bassetes ha passat a tenir la consideració d’arbreda d’interès local.

El regidor de Medi Ambient i Benestar Animal, Àlex Noheda.

 

 

En el mateix ple també s’ha confirmat el compte general de l’Ajuntament del 2022 i han entrat dos punts més per urgència. D’una banda, l’actualització de les tarifes del taxi, que continua equiparant-se a la resta de municipis del Garraf, excepte Sitges. I de l’altra, la modificació de l’ordenança de la zona d’estacionament regulat per abaratir l’abonament de temporada per als residents amb el cotxe matriculat a Cubelles. Concretament, s’ha decidit rebaixar de 10 a 8 euros el cost per tota la temporada.

 

Tots els punts proposats pel govern local han prosperat per unanimitat.

 

En canvi, en l’apartat de les mocions, el govern ha rebutjat tant la proposta del PP de construir una passera per a vianants per travessar el Foix, com els dos textos de la CUP que demanaven la convocatòria d’una audiència pública sobre les obres de Mas Trader i el passeig Marítim i l’establiment d’un control horari pels regidors del govern amb dedicació.

 

Sí que han prosperat dues mocions per reprovar i demanar la dimissió del regidor de la CUP, Dani Pèrez (una informació que Ràdio Cubelles ha ampliat en una altra notícia).


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles