L'AFA del Vora del Mar agraeix el suport al projecte de reforma del pati en els pressupostos participatius

3 de desembre de 2020


Mercè Torres, membre de l'entitat, ha explicat a Ràdio Cubelles en què consisteix el projecte de configuració de racons verds per l'aprenentatge al pati.

Entrevista a Mercè Torres de l'AFA de l'escola Vora del Mar

 

L’Associació de Famílies dels Alumnes de l’escola Vora del Mar agraeix el suport rebut al projecte de reforma del pati en els pressupostos participatius. Amb gairebé 600 vots ha sigut una de les propostes amb més suport de totes les edicions dels pressupostos participatius de Cubelles. Té un pressupost estimat de 40.000 euros i és un dels projectes que l’Ajuntament s’ha marcat en primer lloc en el calendari d’execució.

 

Una de les membres de l’AFA del Vora del Mar, Mercè Torres, ha explicat en declaracions a Ràdio Cubelles en què consisteix el projecte de configuració de racons verds per l'aprenentatge al pati.

 

Des de l’AFA també han agraït el suport que ha rebut la iniciativa en les votacions dels pressupostos participatius i ha remarcat que es tracta d’un projecte de millora per a una instal·lació pública de Cubelles.

 

Segons l’AFA de l’escola Vora del Mar els pressupostos participatius són una eina que s’ha demostrat útil per aconseguir recursos per a la millora de les escoles. Mercè Torres també ha comentat el malestar de les direccions de les altres dues escoles cubellenques en veure la proposta de l'AFA del Vora del Mar.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles