L’AFA de l’escola Mar i Cel reclama a la Generalitat reformes urgents a l’edifici

20 de novembre de 2023


Una escala d’emergències està totalment inutilitzada per falta de manteniment, unes mancances que també provoquen goteres i inundacions per filtracions del sostre, segons denuncia l'entitat.

Entrevista a Noa Aguilar, presidenta de l'AFA de l'escola Mar i Cel

 

L’AFA de l’escola Mar i Cel reclama a la Generalitat reformes urgents a l’edifici. Una escala d’emergències està totalment inutilitzada per falta de manteniment, unes mancances que també provoquen goteres i inundacions per filtracions del sostre. 

 

Unes peticions que ja es van fer públiques a principi de curs amb el suport de l’Ajuntament, qui també ha reclamat més inversions i millores a la Generalitat, sobretot en aquest edifici que, a diferència de l’escola Charlie Rivel i de la Vora del Mar, depèn directament de la institució catalana.

 

En un escrit publicat a les xarxes socials i amb una entrevista posterior a Ràdio Cubelles, l’AFA alerta dels riscos que té a hores d’ara l’edifici en cas que hi hagi una emergència. A banda de l’escala d’emergència tancada, també denuncien que el timbre de l’entrada fa dos mesos que no funciona i que la megafonia tampoc no està en condicions, amb la necessitat que pot tenir per alertar en cas d’incendi o qualsevol altre succés imprevist. 

 

Segons diuen des de l’entitat que aplega les famílies dels alumnes, la Generalitat els hauria assegurat que hi posarà solució, però en un termini sense definir, quan consideren que són reformes urgents i que necessiten una solució immediata.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by AFA MAR I CEL (@afa_maricel)


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles