Junts per Cubelles es presentarà a les eleccions municipals amb un projecte propi i desvinculat de Junts per Catalunya

24 de febrer de 2023


El partit municipalista anuncia que Enric Garcia anirà de número 2 a les llistes i promet polítiques per a reactivar el municipi

Junts per Cubelles ha explicat aquest dijous 23 de febrer en roda de premsa com es presentarà i procedirà el partit a partir d’ara. L'acord entre Junts i Impulsem Penedès que no compten amb la candidatura de Robert Monzonis, diuen des de Junts per Cubelles, que no cambia res i que són els mateixos i amb el mateix projecte polític. Però que el que sí que els hi suposa, han explicat des del partit, són tant canvis interns com d'exposició pública, amb una nova imatge de partit que ja no comptarà amb la marca de Junts per Cataluya. El cap de llista de Junts per Cubelles, Robert Monzonis, ho explicava d'aquesta manera en roda de premsa.

 

El cap de llista de Junts per Cubelles, Robert Monzonis parlava d'aquests canvis davant els mitjans de comunicació i lamentava també a l'inici de la seva intervenció la pèrdua de l'exalcaldessa, Mònica Miquel, que havia d'acompanyar-los de número 2 a les properes eleccions municipals.

Aquest dijous 23 de febrer el partit de Junts per Cubelles anunciava que serà Enric Garcia qui assumirà aquesta posició a les llistes del partit. En la seva intervenció, l'actual número 2, Enric Garcia, ha explicat que fa 12 anys que va arribar a Cubelles. Garcia s'ha mostrat convençut que Cubelles és el millor lloc per viure i que la millor manera de posar en marxa el municipi és reactivant-lo. 

Robert Monzonis s'ha mostrat convençut que el suport electoral cap al seu partit pot crèixer tot i aquesta desvinculació amb Junts per Catalunya.

En clau local, des de Junts per Cubelles, diuen que no s'aturen i que segueixen treballant per construir un projecte de progrés, convivència i de benestar que permeti avançar el municipi. En aquest sentit, el grup diu que estan en l'etapa d'escoltar a tothom i de treballar colze a colxe amb entitats de diversos sectors de la vila per fer-los arribar les seves propostes i per recollir les seves inquietuts per configurar el seu projecte polític. En aquest sentit, expliquen que s'han reunit tant amb els afectats per les obres del Passeig Marítim com de la Plataforma d'Afectats STOP Zona Blava, així com amb representants d'entitats. I han dit també que tenen programades visites amb el sector de l'educació, de l'empresa i del sector públic.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles