Jornada del Dia del bosc autòcton d'Arba litoral, aquest diumenge 21 de novembre

17 de novembre de 2021


L'activitat gratuïta, que està organitzada per Arba Litoral, tindrà lloc de les 9 a les 13.00 h a la Fita del Terme

Entrevista a Oriol Millán d'Arba Litoral

 
Dins el programa de la 6a Setmana de Consum Responsable, l'entitat local Arba Litoral ha organitzat per aquest diumenge 21 de novembre una jornada de portes obertes i visita al seu viver. L'activitat gratuïta dedicada al Dia del bosc autòcton tindrà lloc de les 9 a les 13.00 h. al mateix viver d'Arba Litoral, on l'entitat hi cria unes 56 espècies i que està situat a la Fita del Terme (https://goo.gl/maps/72uuoyGawojkEMxN7).
 
La programació d'aquest dia comptarà amb un taller de viverisme i preparació de safates forestals i un altre sobre restauració ambiental i construcció amb canyes. Durant el desenvolupament de l'activitat els participants aprendran a portar un bon control de les plantes exòtiques (canya asiàtica) i també es farà la plantació d'arbres autòctons (arç blanc, roure, murta).
 
En aquesta jornada dedicada al dia del bosc autòcton es podran registrar imatges multimèdia amb finalitats de comunicació i informació municipal. Altres aspectes que han de tenir en compte els participants de l'activitat són els següents:

 

-S'ha d'utilitzar mascareta 

-S'ha de mantenir la distància de seguretat de 2 metres amb altres participants durant el recorregut

 

 
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles