Ja s’ha posat en marxa la nova web de Garraf Turisme

14 de novembre de 2018


El portal s’ha adaptat a les necessitats actuals tant dels usuaris com dels professionals i els ajuntaments

Jonathan Aleman de Node Garraf ha parlat del nou portal web (cliqueu sobre l'enllaç)

L’Àrea de Turisme de NODE Garraf ha estrenat nou portal web: www.Garrafturisme.cat. Aquest nou web està pensat perquè tant residents de la comarca com visitants o turistes interessats en visitar el Garraf tinguin la informació necessària per tot el recull de propostes i activitats que hi ha en el portal.

 

A més d’oferir informació dels 6 municipis, on s’exposa de cadascun d’ells les activitats amb un calendari d’esdeveniments, rutes o llocs per visitar, entre d’altres informacions, el web té com a protagonista l’apartat Inspira’t, en el què a través de quatre blocs i dividits per les temàtiques de mar, natura, cultura, gastronomia i enoturisme, et proposa i t’inspira a realitzar activitats o accions ben diverses a la comarca, i sempre relacionades amb les temàtiques triades. Jonathan Aleman de Node Garraf ha explicat alguna de les apostes que afronta el nou web.

A banda, el web disposa d’un gran cercador, intuïtiu i molt fàcil d’utilitzar, que t’ajuda a fer la teva proposta a mida.

Amb la publicació d’aquest nou recurs es completa tota la sèrie d’eines que l’àrea ha estat treballant en els últims mesos per facilitar i motivar la promoció turística de la comarca del Garraf.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles