Ja ha arribat el Carnaval a Cubelles

1 de març de 2019


Aquest dissabte a les 19h, inici de la Rua del Carnaval des de la rambla de Pau Casals; i diumenge arriben les comparses infantils, a les 11h des de la plaça de la Fita amb la xaranga Llenya al Bombo i la xaranga Rapitenca

La novetat més destacada del Carnaval cubellenc és l’envelat que ha instal·lat l’Ajuntament a la plaça del Mercat. Les entitats havien demanat a l’Ajuntament una instal·lació d’aquest tipus i finalment van acordar renunciar a les subvencions que rebien els participants per poder pagar l’envelat. Allà és on es faran els balls i les activitats infantils, tal com ha explicat Monsterrat Gelabert de la regidoria de Cultura.

L'estrena de l'envelat ha estat aquest divendres amb una activitat infantil gratuïta i oberta a tothom a partir de les 17.30h amb Landry El Rumbero.

L'activitat més concorreguda, però, serà un any més la rua de Carnaval que té confirmades 40 comparses i unes 3.000 persones participants. Montserrat Gelabert de la regidoria de cultura de l’Ajuntament ha confirmat les xifres previstes.

Les carrosses sortiran a les 19.00 h. de la rambla de Pau Casals i seguiran un recorregut pel passeig de Vilanova, el c. de Joan de la Salle, c. de Segur, c. Sumella, c. de la Creu, c. de Sant Antoni, giraran per la plaça de Jaume Marsé, el passeig Vilanova, c. de Rocacrespa, c. Nou i arribaran a la plaça del Mercat. Allà a les 22.30 h., a la carpa de la plaça del  Mercat, hi haurà un ball amb el grup de versions La Masovera Barbuda i, a continuació, DJ Sendo. 

 

L’aposta per l’envelat ha fet que l’Ajuntament no hagi finançat cap carrossa de Carnestoltes. Ho ha confirmat Montserrat Gelabert.

Segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, hi hauria converses per organitzar un sermó de Carnestoltes. Un acte que no està previst en la programació i que aquest any no ha volgut organitzar cap grup.

 

Entrevista a Montserrat Gelabert de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament (cliqueu)

 

programació DEL 28 DE FEBRER DE 2019 AL 6 DE MARÇ DE 2019

 

 

PROGRAMA D’ACTES

 

 

DIVENDRES, 1 DE MARÇ

 A les 17.30 h., a la carpa de la plaça del Mercat, festa infantil amb Landry El Rumbero.

 

DISSABTE, 2 DE MARÇ

 

A les 19.00 h., inici de la cercavila del carnaval per: rambla de Pau Casals, passeig Vilanova, c. de Joan de la Salle, c. de Segur, c. Sumella, c. de la Creu, c. de Sant Antoni, plaça de Jaume Marsé, passeig Vilanova, c. de Rocacrespa, c. Nou i arribada a la plaça del Mercat.

 

A les 22.30 h., a la carpa de la plaça del  Mercat, ball amb el grup de versions La Masovera Barbuda i, a continuació, DJ Sendo. Servei de bar i entrepans.

 

DIUMENGE, 3 DE MARÇ

 

A partir de les 11.00 h., sortida de les comparses infantils des de la pl. de la Fita amb la xaranga Llenya al Bombo i la xaranga Rapitenca. A les 13.00 h., a la pl. de la Vila, batalla de caramels.

 

DILLUNS, 4 DE MARÇ

 

A les 16.00 h., a la plaça de la Creu, concentració i, a les 16.30 h., inici de la Rua Infantil pel carrer de Sant Antoni, plaça de Jaume Marsé, passeig Vilanova, c. Piular i c. Nou fins a la plaça del Mercat.

 

A continuació, a la carpa de la pl. del Mercat, festa de disfresses amb Disco Pinky Trio i xocolatada per a tots els nens i nenes.

 

DIMARTS, 5 DE MARÇ

 

A les 11:00 h., a la carpa de la pl. del Mercat, tallers de maquillatge, jocs gegants infantils i inflables.

 

DIMECRES, 6 DE MARÇ

 

A les 19.00 h., a la pl. de la Vila, concentració per l’Enterrament de S.M. Carnestoltes. Recorregut: sortida de la plaça de la Vila, pg. de Narcís Bardají, c. d’Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. de Sant Antoni, pg. Vilanova, c. de Gallifa, c. Nou i arribada a la plaça del Mercat, on hi haurà la tradicional sardinada popular.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles