Ja estan obertes les inscripcions als Concursos de Mestres Xatonaires

14 de febrer de 2020


Els Concursos de Mestres Xatonaires tindran lloc el diumenge 1 de març dins dels actes de la Xatonada Popular de Cubelles i es realitzaran a la plaça del Castell.

En aquesta 19a. edició de la Xatonada Popular de Cubelles es faran els tradicionals Concursos de Mestres Xatonaires. D'una banda, es pot participar al Concurs de Mestres Xatonaires de categoria adulta que arriba a la seva dinovena edició. I d'altra banda, es pot prendre part al Concurs de Mestres Xatonaires Infantil que arriba a la dissetena edició, i que està organitzat per l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles. Al Concurs Infantil de Mestres Xatonaires s’hi poden inscriure tots aquells nens i nenes d’entre 8 a 14 anys. Mentre que, a partir dels 15 anys es pot competir en categoria adulta.

 

Concurs Mestres Xatonaires: límit 30 participants

Concurs Infantil Mestres Xatonaires: límit 25 participants

 

Com a novetat aquest any, els premis del Concurs de Mestres Xatonaires en categoria adulta seran vals de l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles a bescanviar en els establiments associats.

1er premi: Val de 200 euros

2on premi: Val de 150 euros

3er premi: Val de 100 euros

 

Les inscripcions als concursos són limitades i es poden realitzar de manera gratuïta a l’Oficina municipal de Turisme, de dimarts a dissabte de 10h a 14h, o bé a través del formulari de la pàgina web www.cubelles.cat fins el 28 de febrer.

 

Les normes de participació es poden consultar a la pàgina web municipal i a l’Oficina Municipal de Turisme de Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles