Obertes les inscripcions per formar part dels Grups de Gestió Emocional al Centre Violeta de Cubelles

19 d'octubre de 2023


Fins al 30 d'octubre es pot formalitzar la inscripció a aquesta acció del programa ABRIK de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Cubelles, amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Cubelles amb el suport de la Diputació de Barcelona ha organitzat les sessions de gestió emocional que tindran lloc al Centre Violeta de Cubelles. Del 9 al 30 d'octubre estan obertes les inscripcions per participar als grups de gestió emocional que aniran a càrrec de l'Institut psicològic Arrels ubicat a Vilanova i la Geltrú. Els grups funcionaran quinzenalment i estaran dividits per edats: infants de 7 a 9 i de 10 a 12 anysEs treballarà la identificació, l'expressió i la regulació emocional, i es formanterà l'aprenentatge d'habilitats socials i la millora de l'autoestima.

 

Sandra López, psicòloga de l'Institut Psicològic Arrels i coordinadora de les sessions de gestió emocional ha parlat de la iniciativa que forma part del programa ABRIK de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de cubelles, amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere. La coordinadora de les sessions de gestió emocional ha explicat com s'han de formalitzar les inscripcions per poder participar-hi.Sandra López ha destacat la importància de portar a terme les sessions de gestió emocional.

 

El formulari d'inscripció als grups de gestió emocional s'ha d'emplenar al web de l'Ajuntament (www.cubelles.cat). Per a més informació cal adreçar-se al correu electrònic (igualtat@cubelles.cat).

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles