Inici del programa 'Orienta' a Cubelles per a la inserció laboral

10 de març de 2024


Les persones que hi participin rebran suport i orientació per part d'una orientadora i d'una prospectora que ajudaran a definir el seu projecte professional

El Consell Comarcal del Garraf, en col·laboració amb els Serveis Locals d'Ocupació dels ajuntaments de Sitges, Cubelles, Olivella i Canyelles, inicien una nova edició del Programa 'Orienta', destinat a millorar l'ocupabilitat d'aquelles persones que es troben en recerca de feina, oferint un servei personalitzat d'orientació professional i d'acompanyament a la inserció laboral.

El programa 'Orienta' està adreçat específicament a persones en atur i en situació de precarietat laboral. Per poder participar en aquest servei cal que les persones estiguin inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb demanda activa en el moment d'iniciar el programa. L'objectiu principal és millorar l'ocupabilitat i facilitar la inserció de les persones demandants de feina, mitjançant accions d'orientació per a l'ocupació, coneixement de l'entorn productiu i la prospecció del mercat de treball.

Les accions són sense cost per a les persones participants. Les persones interessades a participar-hi es poden adreçar al Servei d'Orientació Laboral de Cubelles o a l'Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya a Vilanova i la Geltrú.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles