Guanyem Cubelles aposta per una transformació social del municipi

17 de maig de 2019


El cap de llista Daniel Pérez ha passat per l’entrevista de Ràdio Cubelles, aquest dijous

Guanyem Cubelles aposta per una transformació social del municipi. El cap de llista Daniel Pérez ha passat per l’entrevista de Ràdio Cubelles aquest dijous. Després d’uns primers quatre anys amb representació a l’Ajuntament, Guanyem Cubelles admet que les eleccions municipals estaran també molt condicionades pel context polític general.

Dani Pérez defineix a Guanyem Cubelles com un partit que vol garantir les necessitats bàsiques que tinguin els veïns. Segons ha explicat Pérez, Guanyem és un dels partits que aposta per la municipalització de serveis i per la creació d'equipaments i serveis nous que donin suport a la societat. El cap de llista Daniel Pérez n’ha posat uns exemples.

D’altra banda, des de Guanyem també insisteixen en que cal que la política municipal sigui transparent.

En aquesta línia, Dani Pérez ha destacat que els regidors s’haurien de comprometre amb els seus partits i ha criticat els moviments que s’han donat aquesta legislatura.

 

 

Ràdio Cubelles ha continuat les entrevistes amb els candidats aquest divendres amb Narcís Pineda, cap de llista de Cubelles en Comú Podem que és el nom actual de la confluència entre ICV i Podem. Aquest dilluns 20 de maig serà el torn de Robert Monzonis de Junts per Cubelles, un partit que hereta l’espai que havia ocupat fins ara CiU.

 

Totes les entrevistes es poden recuperar a la ràdio a la carta de ràdiocubelles.cat i al canal de you tube de Ràdio Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles