Continua oberta fins al 15 de maig la inscripció per a la nova 'Guia de Restauració i Hostaleria de Cubelles'

27 d'abril de 2021


Els autònoms i les empreses municipals podran aparèixer a la publicació de forma totalment gratuïta

L’Ajuntament de Cubelles editarà per primer cop la Guia de Restauració i Hostaleria de Cubelles. La inscripció per als autònoms i les empreses municipals serà totalment gratuïta. La seva periodicitat serà bianual i té prevista la seva difusió a partir del mes de juny, amb una tirada física inicial de 2.000 exemplars. Paral·lelament existirà una versió en suport digital, que es difondrà a través del web (cubelles.cat) i les xarxes socials municipals.

 

La revista comptarà amb la col·laboració de l’empresa Tot Oci, que en anteriors ocasions ja ha col·laborat en edicions similars amb l'objectiu de fer una guia més moderna i dinàmica. La inscripció per als autònoms i empreses municipals serà totalment gratuïta. Per a fer-ho, serà necessari que, abans del 15 de maig de 2021, enviïn per correu electrònic a davis@totoci.es. la fitxa d'inscripció emplenada amb les dades, el logotip i la fotografia de l’establiment.

 

La regidora de Turisme, comerç i fires, Trini Vicente, ha mostrat doblement la seva satisfacció per aquesta iniciativa donat que, per una banda, "la guia de restauració és una de les demandes més reiterades per part dels visitants de la vila" i, per altra banda, "és una mesura de promoció i foment de la restauració i la hostaleria en uns moments especialment difícils arran de la pandèmia per la COVID-19"


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles